Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.

 

Internationale Vrouwendag - Міжнародний жіночий день
8 maart

 

Pasen - Великдень
Maart / april

 

Dag van de Arbeid - День праці
1 mei

 

Lees verder...

De statistieken

Vandaag 41
Deze week 41
Deze maand 2341
Sinds 11-2008 863456

Cursussen met begeleiding van een docent
 

Voor mensen die veel waarde hechten aan samen leren zijn cursussen onder leiding van een docent een optie. Docenten die dit soort cursussen begeleiden zijn niet zelden moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-10 mensen vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door directe contact met de docent krijgt u gerichte tips geven voor uw uitspraak. Sommige docenten bieden privéles aan.

 

 

 

Volksuniversiteit Amsterdam
Plaats: Amsterdam

Stichting Volksuniversiteit Amsterdam werd opgericht in 1913 met een idealistisch streven: de sociale kloof tussen de arbeidersklasse en de elite verkleinen door het geven van onderwijs. In de loop der tijd heeft Volksuniversiteit Amsterdam haar koers aangepast aan de huidige behoeften. Al meer dan een eeuw lang verrijkt de organisatie de kennis en vaardigheden van leergierige inwoners van Amsterdam en omgeving door de inzet van ervaren en inspirerende docenten. De toegankelijkheid blijft hoog, waarbij iedereen van 18 jaar en ouder wordt uitgenodigd om deel te nemen. De Volksuniversiteit Amsterdam biedt cursussen Oekraïens aan met begeleiding van docente Yuliya Kazanova. De instructietaal is Engels.
Webzijde: Volksuniversiteit Amsterdam

 

Radboud in'to Languages
Plaats: Nijmegen

Radboud in'to Languages is een cursusinstituut verbonden aan de Radboud Universiteit. Zij verzorgen cursussen Oekraïens op niveau A1 tot B1. Ook zijn er een aantal online webinars te volgen. De docent Valeria is tolk voor zowel Oekraïens als Russisch en verzorgt tevens trainingen. Ze komt oorspronkelijk uit de buurt van Kiev en groeide op in Odessa, waar ze Russisch, Oekraïens en Engels sprak. Valeria heeft gestudeerd in Leningrad (het huidige Sint-Petersburg) en verhuisde in 1990 naar Nederland, waar ze haar opleiding tot tolk voltooide. Sinds die periode heeft ze voortdurend haar expertise toegepast op het gebied van Oekraïens en Russisch.
Webzijde: Radboud In'to Languages

 

Taalcentrum de Beer
Plaats: Amsterdam

Bij taalcentrum de Beer kun je Oekraïens leren in een prachtige leslocatie aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam. Ze bieden zowel privélessen als groepslessen aan voor alle niveaus en leeftijden. Of je nu een particuliere cursist bent of een zakelijke klant, de Beer biedt aangepaste programma's die zowel op locatie als online kunnen plaatsvinden. De ervaren en enthousiaste docenten, allen moedertaalsprekers, staan garant voor hoogwaardige cursussen. Ook is er de mogelijkheid om online lessen te volgen via Skype of Zoom.
Webzijde: Taalcentrum de Beer

 

TaalTaal
Plaats: Den Haag

TaalTaal is een cursusinstituut in Den Haag. TaalTaal heeft een eigen onderzoeksafdeling die zich richt op het ontwikkelen van innovatieve lesmethoden. Deze benaderingen zijn ontworpen om niet alleen een intuïtievere taalaanpak te bevorderen, maar ook om het onthouden en verfijnen van de taal te optimaliseren. Als cursist bij TaalTaal plukt u de vruchten van deze grote expertise en kennis. TaalTaal biedt cursussen Oekraïens op verschillende niveaus van het Europese Referentiekader Talen. Er zijn zowel groepslessen als (intensieve) privélessen mogelijk.
Webzijde: TaalTaal

 

Volksuniversiteit Breda
Plaats: Breda

Volksuniversiteit Breda heeft een uitgebreid aanbod aan betaalbare cursussen, actieve lessen, excursies en lezingen. Deze activiteiten dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling of bieden een plezierige invulling van je vrije tijd. Ons motto luidt: een leven lang leren en ontwikkelen, met voor ieder wat wils. Een toegewijde groep ervaren en enthousiaste docenten staat tot je beschikking, en de lessen worden in kleine klassen gegeven. Bovendien kun je kosteloos gebruikmaken van onze digitale leeromgeving, die je de mogelijkheid biedt om ook thuis verder te leren. De Volksuniversiteit Breda biedt een cursus Oekraïens voor mensen die werken met Oekraïense vluchtelingen of die gewoon interesse hebben in de taal.
Webzijde: Volksuniversiteit Breda

 

 

Er verandert altijd veel in cursussen met begeleiding van een docent. Bezoek de webzijde van de cursusinstelling voor de meest actuele lesdata, lestijden en prijzen.

 
2024 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet || sitemap.

Citaat van de dag

"Liefde overwint alles.
любов переможе все. "
- Vergilius -
- Вергілій -
(70-19 v.Chr.)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?