Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.

 

Internationale Vrouwendag - Міжнародний жіночий день
8 maart

 

Pasen - Великдень
Maart / april

 

Dag van de Arbeid - День праці
1 mei

 

Lees verder...

De statistieken

Vandaag 19
Deze week 157
Deze maand 3197
Sinds 11-2008 881140

Digitale cursussen
 

Met een digitale cursus heeft uw lesmateriaal een hoge mate van interactie. Oefeningen kunnen met een druk op de knop nagekeken worden. Er zijn beginnerscursussen die vooral gericht zijn op het aanleren van een basiswoordenschat tot uitgebreide cursussen die ook grammatica, spreek- en luistervaardigheid trainen.

Een overzicht van cd-roms, apps en andere digitale leermiddelen.

 

 

Talk Now! - OekraïensEurotalk
Talk Now, Oekraïens voor beginners
Voor de absolute beginner. Wilt u snel de basisbeginselen van de Oekraïense taal leren? Dat kan met de cursus op cd-rom van Talk Now. Deze interactieve cursus, beschikbaar op cd-Rom voor zowel PC als Mac, stelt u in staat om thuis de basis van het Oekraïens te leren. Stap voor stap leert u diverse Oekraïense woorden en zinnen, ook de uitspraak wordt behandeld. Deze cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder alledaagse Oekraïense woorden, zinnen, eten & drinken, tijd, en meer. U heeft de mogelijkheid om uw uitspraak te vergelijken door gebruik te maken van de opnamefaciliteit en deze te vergelijken met die van inwoners uit het land. De interactieve aard van de cursus zorgt voor directe reactie op elke keuze die u maakt. Daarnaast zijn er tests beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden, waarmee u uw kennis kunt testen en vorderingen kunt controleren.
Te verkrijgen via webwinkels zoals Bol.com of Amazon.nl

 

 

DuolingoDuolingo
App voor smartphone of tablet
Duolingo, de populaire taalstudie-app met de groene uil. Het leren met Duolingo is niet alleen leuk, onderzoek toont ook nog eens aan dat het effectief is! Je verzamelt punten en bereikt nieuwe niveaus met behulp van snelle, overzichtelijke lessen. Tegelijkertijd ontwikkel je spreekvaardigheden die direct toepasbaar zijn in het echte leven.
Gratis te downloaden in de App-store.
Er bestaat een betaalde versie met meer mogelijkheden.

 

 

 

 

 


 

2024 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet || sitemap.

Citaat van de dag

"In tijden van oorlog zwijgen de wetten.
У часи війни закон замовчує. "
- Cicero -
- Цицерон -
(106-43 v.Chr.)

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.