Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.

 

Internationale Vrouwendag - Міжнародний жіночий день
8 maart

 

Pasen - Великдень
Maart / april

 

Dag van de Arbeid - День праці
1 mei

 

Lees verder...

De statistieken

Vandaag 27
Deze week 27
Deze maand 2664
Sinds 11-2008 868405

Zelfstudiecursussen
 

 

 

Zelfstudiecursussen
Voor mensen met een goede zelfdiscipline is een zelfstudiecursus een optie.
Het grootste voordeel van een zelfstudiecursus is de vrijheid: Jij bepaalt wanneer jij studeert. Een zelfstudiecursus is dan ook goed te combineren met een drukke baan. Je kunt starten wanneer je wilt en studeren in je eigen tempo.
Een zelfstudiecursus bevat opgaven die door de cursist zelf nagekeken kunnen worden aan de hand van antwoorden die meestal achterin het boek staan. Een zelfstudieboek is vaak voorzien van CD's waarmee je de uitspraak kunt leren.

 

 

 

 

 

NHANederlandse HandelsAcademie (NHA)
Kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar!
De NHA is een van de grootste aanbieders van afstandsonderwijs in de Benelux. Het bedrijf is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs bereikbaar én betaalbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA. De NHA biedt zowel taalcursussen met begeleiding van een docent (klein aanbod) als zelfstudiepakketten aan (zeer groot aanbod).
De NHA biedt de volgende cursussen aan:
- NHA taalcursus Oekraïens


 

 

LaudiusStudiewereld Laudius
Comfortabel leren vanuit huis!

Studiewereld Laudius heeft als doel thuis studeren voor iedereen betaalbaar te maken. De cursussen zijn compact en compleet: U leert alleen datgene wat u echt nodig heeft. Duidelijk, praktijkgericht, zonder bellen en toeters, en daarom betaalbaar, dat is wat Laudius karakteriseert.
Studiewereld Laudius biedt de volgende cursussen aan:
- Oekraïens voor beginners


Colloquial UkrainianColloquial Ukrainian
Colloquial Ukrainian: The Complete Course for Beginners is ontwikkeld door een ervaren docent en biedt een stapsgewijze cursus van de taal zoals deze vandaag de dag geschreven en gesproken wordt.
De cursus combineert een heldere, praktische en toegankelijke stijl met een methodische en grondige behandeling van de taal, zodat de cursisten over de essentiële vaardigheden beschikken om zelfverzekerd en effectief in het Oekraïens te communiceren in een breed scala aan situaties. Voorkennis van de taal is niet vereist. Achterin het boek vind je de antwoorden van de oefeningen en handige woordenlijsten.

Auteurs: Ian Press en Stefan Pugh
Instructietaal: Engels
Aantal pagina's: 384
EAN: 9781138960367
- Verkrijgbaar via Bol.com

 


Leer OekraïensLeer Oekraïens
Dit boek bevat diverse lijsten met 2000 van de meest gebruikte woorden en zinnen, gerangschikt op basis van hun frequentie in alledaags taalgebruik. Het vocabulaireboek hanteert de 80/20-regel, waardoor de focus ligt op het aanleren van de essentiële woorden en zinsstructuren om snel vooruitgang te boeken en gemotiveerd te blijven.

De opbouw van het boek bestaat uit lijsten van 50 woorden, wat u in staat stelt om geleidelijk vooruitgang te boeken met stappen van 50 woorden per dag. Op deze manier doorloopt u het boek stapsgewijs, en met elke beheerste pagina neemt uw taalvaardigheid toe.

Auteurs: Onbekend (Pinhok Languages)
Instructietaal: Nederlands
Aantal pagina's: 87
EAN: 9789403635279
- Verkrijgbaar via Bol.com

 

Ukrainian Conversations Ukrainian Real-Life Conversations for Beginners
Ukrainian: Real-Life Conversations for Beginners verbetert uw conversatievaardigheden in de Oekraïense taal. 30 hoofdstukken met gesprekken voor beginners tot gemiddeld niveau: Elk hoofdstuk is onderverdeeld in dialogen, thematische woorden, zinnen en oefeningen. De structuur van ieder hoofdstuk is als volgt:

Elk hoofdstuk begint met een korte dialoog om op te warmen en een langere dialoog om meer te lezen.
Engelse vertalingen volgen de Oekraïense zinnen om je begrip te vergemakkelijken. Dit zorgt ervoor dat je volledig begrijpt wat er staat.
Thematische woorden uit gesprekken en zinnen en extra woorden volgen om je woordenbasis te verbreden.
Nuttige zinnen met Engelse vertalingen bieden relevante en nuttige uitdrukkingen onder de context.
De sectie Figure It Out biedt een reeks oefeningen om te oefenen wat je hebt geleerd en onthouden.


Auteurs: Onbekend (Lingvora Books)
Instructietaal: Engels
Aantal pagina's: 228
EAN: 9798637546305
- Verkrijgbaar via Bol.com

 

 

Complete UkrainianComplete Ukrainian
Ben je op zoek naar een complete cursus Oekraïens die je moeiteloos van beginner tot zelfverzekerde spreker brengt? Of je nu vanaf nul begint of eerder opgedane kennis wilt opfrissen, Complete Ukrainian staat garant voor succes! De cursus is gestructureerd in thematische eenheden en de nadruk ligt op communicatie, zodat je moeiteloos vooruitgang boekt van jezelf voorstellen en omgaan met alledaagse situaties tot telefoneren en praten over je werk. Aan het einde van deze cursus zit je op niveau B2 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen: Kan communiceren met een mate van vloeiendheid en spontaniteit die regelmatige interactie met moedertaalsprekers mogelijk maakt zonder dat het voor beide partijen belastend is.

Auteurs: Olena Bech en James Dingley
Instructietaal: Engels
Aantal pagina's: 320
EAN: 9781444104134
- Verkrijgbaar via Bol.com

 

Thematische woordenschat OekraïensThematische woordenschat Nederlands-Oekraïens - 9000 woorden
De woordenlijsten van T&P Books zijn ontworpen om u te helpen bij het leren, onthouden en bestuderen van vreemde woorden. De uitgebreide woordenschat omvat meer dan 9000 veelgebruikte termen die thematisch zijn georganiseerd in 256 categorieën. Deze omvatten o.a. getallen, kleuren, maanden, seizoenen, meeteenheden, kleding en accessoires, voedsel en voeding, restaurants, familierelaties, karaktereigenschappen, emoties, ziekten, stads- en dorpsomgeving, bezienswaardigheden, winkelen, financiën, huiselijk leven, kantoorwerk, import en export, marketing, sport, onderwijs, computervaardigheden, internet, gereedschappen, natuur, landen, nationaliteiten en nog veel meer. De indeling van de woorden is thematisch in plaats van alfabetisch. De woorden worden weergegeven in drie kolommen om het studeren en zelftesten te vergemakkelijken. Groepen van woorden zijn onderverdeeld in behapbare blokken om het leerproces te vereenvoudigen. Bovendien voorziet de woordenschat in een handige en duidelijke beschrijving van elk Oekraïens woord.

Auteurs: Andrej Taranov
Instructietaal: Nederlands
Aantal pagina's: 244
EAN: 9781784922900
- Verkrijgbaar via Bol.com

 

 

 

 

 

  


2024 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet || sitemap.

Citaat van de dag

"Ik voel me niet gedwongen om te geloven dat diezelfde God die ons heeft begiftigd met gevoel, rede en intellect, de bedoeling had dat wij deze niet zouden gebruiken.
мене ніщо не зобов’язує вірити, що той Бог що наділив нас розумом, запланував щоб ми забули як його використовувати "
- Galileo Galilei -
- Галілео Галілей -
1564-1642

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.